Obavještavamo sve zainteresirane kandidate da je počeo upis u prvi semestar XI generacije Cisco akademije u REZ Agenciji. Nastava će se odvijati po programu Cisco CCNA Routing and Switching, koji pomaže polaznicima da se pripreme za svoje ICT karijere, te se poklapa sa svjetski priznatim Cisco CCENT i CCNA certifikatima, kojima se dodatno validiraju vještine potencijalnim poslodavcima. Nastava se odvija u multimedijalnom računarskom centru u prostorijama REZ Agencije u Zenici, a izvoditi će je certificirani Cisco instruktor Damir Begić.

Troškovi školovanja zavise od načina plaćanja tj. 1.200 KM za kompletnu obuku ukoliko se plaćanje vrši odjednom, odnosno 1.320 KM ukoliko se plaća u 4 rate (330 KM po semestru). U cijenu je uključen PDV.

Prijave se primaju do popunjavanja raspoloživog broja polaznika. Sastanak prijavljenih kandidata i instruktora će se obaviti odmah nakon prijavljenog dovoljnog broja kandidata (o datumu će kandidati biti blagovremeno obaviješteni) u prostorijama REZ Agencije, Štrosmajerova 11, Zenica (Zgrada Izgradnje, III sprat, Mokušnice, pored poliklinike “Sunce”).

Informacija preuzeta sa stranice CISCO Akademije REZ Agencije.

Promotivni film pogledajte ovdje.