Poziv kompanijama i grupama proizvođača/poduzetnika za učešće u Biznis klinici u Travniku 19.12.2017. godine

Kao implementatori aktivnosti AgMENTOR centra podrške za Centralnu Bosnu i Hercegovinu, Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH i Udruženje građana “NEŠTO VIŠE” (REZ Agencija i UGNV) pozivaju kompanije i grupe poljoprivrednih proizvođača i/ili poduzetnika (žene i muškarci) iz općina/gradova regije Centralne BiH da se prijave za učešće u Biznis klinici koja će biti održana 19.12.2017. godine, s početkom u 10:00 sati u prostorijama Općine Travnik, na adresi: Konatur bb, 72270 Travnik.

Cilj ove aktivnosti je omogućiti savjetovanje iz oblasti tehnologije proizvodnje hrane, marketinga i prodaje, kao i uvođenja standarda i pristupa novim tržištima. Na klinici će biti predstavljeni savjetnici iz navedenih oblasti koji će u toku klinike biti dostupni da daju odgovore na pitanja iz svojih oblasti ekspertize i dogovore eventualno dodatno savjetovanje.

Puni tekst poziva, u kojem ćete naći sve potrebne detalje uključujući i spisak općina koje su uključene u ovu aktivnost, možete preuzeti ovdje.

Zainteresirane kompanije i grupe poljoprivrednih proizvođača i/ili poduzetnika (žene i muškarci) trebaju popuniti prijavni obrazac koji je prilog ovom pozivu, te isti poslati na adresu mirza@rez.ba, adnang@rez.ba i/ili duskocvjetinovic@nestovise.org najkasnije do 18.12.2017. godine (do 13:00 sati). Prijavni obrazac, također, možete dobiti upitom na navedene adrese.