Nastavni program Cisco akademije mrežnih tehnologija u Zenici dizajniran je s namjerom da polaznike nauči osnovnim znanjima i vještinama potrebnim za dizajniranje, izgradnju i održavanje manjih i srednje velikih računarskih mreža.

U ovom trenutku upis se vrši na Cisco Certified Network Associate program Exploration. Prilikom upisa u CCNA Exploration polaznici programa moraju imati razvijene napredne vještine rada na računaru i dobro poznavanje engleskog jezika, što će biti provjereno testiranjem kandidata za program CCNA Exploration.

Nastava će se odvijati u multimedijalnom računarskom centru u prostorijama REZ Agencije u Zenici, a izvoditi će je certificirani Cisco instruktori. Broj kandidata je ograničen na 32.

Troškovi školovanja zavise od načina plaćanja tj. 2.000 KM za kompletnu obuku ukoliko se plaćanje vrši odjednom, odnosno 2.200 KM ukoliko se plaća u 4 rate ( 550 KM po semestru) ili 2.100 KM ukoliko se plaćanje izvrši u 2 rate (1.050 KM rata). U cijenu je uključen PDV.

Đaci, studenti te uposlenici Zeničko-dobojskog kantona i Univerziteta u Zenici, imaju pravo na popust od 40%, što je potrebno dokazati potvrdom o redovnom školovanju/studiranju ili zaposlenju.

Ostali polaznici VIII generacije imaju popust od 10%.

Prijave se primaju do 18.09.2011. godine. Početak nastave je u oktobru 2011. godine.

Obrazac za prijavu na Cisco Akademiju možete popuniti ovdje