UN – Javni poziv za dostavljanje projektnih prijedloga (DFF)

/, Pozivi za projektne prijedloge/UN – Javni poziv za dostavljanje projektnih prijedloga (DFF)

UN – Javni poziv za dostavljanje projektnih prijedloga (DFF)

Projekt Dijalog za budućnost, koji je u BiH započeo 2014. godine kao zajednička inicijativa Predsjedništva Bosne i Hercegovine i Ujedinjenih nacija, je početkom 2018. nastavio sa drugom fazom implementacije. U skladu s tim, na zvaničnoj stranici Ujedinjenih nacija (www.un.ba), objavljen je i Javni poziv za dostavljanje prijedloga projekata.

Ovo je jedinstvena prilika za javne institucije (ustanove, organizacije), organizacije civilnog društva, neformalne grupe i pojedince, koji su posvećeni izgradnji mira i promovisanju društvene kohezije i raznolikosti u Bosni i Hercegovini, da u saradnji sa agencijama Ujedinjenih nacija – UNICEF, UNESCO i UNDP, daju svoj doprinos i dobiju podršku za dalji razvoj i promociju pozitivnih društvenih praksi.

Sa željom da se ponude odgovori na pitanja vezana za popunjavanje potrebne dokumentacije, a s ciljem što bolje pripreme projektnih prijedloga, u odabranim gradovima u BiH biće organizovani “Dani otvorenih vrata”. Dani otvorenih vrata su javni i svi zainteresovani mogu prisustvovati ovom informativnom sastanku o pripremi projektnog prijedloga u sklopu ovog poziva. O svim lokacijama i terminima održavanja, sve informacije će biti naknadno objavljene na zvaničnoj stranici Ujedinjenih nacija u BiH.

Dokumentacija o Javnom pozivu može se preuzeti na službenoj stranici Ujedinjenih nacija u Bosni i Hercegovini www.un.ba ili putem email-a: registry.ba@undp.org.

Rok za podnošenje prijava je 31. august/kolovoz 2018. godine u 14:00 sati.

Kako biste bili na izvoru informacija vezanih za Javni poziv, kao i za ostale aktivnosti na projektu, možete pratiti i Facebook stranicu Dijalog za budućnost.

By |2018-07-09T13:39:35+00:00Juli 9th, 2018|Vijesti, Pozivi za projektne prijedloge|0 Comments