DRUGI JAVNI POZIV za učešće u Programu podrške razvoju biznisa u Općini Travnik
Travnik, 16.12.2020.

Lokalno partnerstvo za razvoj poduzetništva Travnik u saradnji sa BeeZone biznis inkubatorom Centra za edukaciju mladih poziva sve zainteresirane mlade osobe koje žele pokrenuti vlastiti biznis da se prijave za učešće u programu podrške razvoju poduzetništva koji se provodi u okviru EU4Business programa – za konkurentnu i inovativnu domaću ekonomiju, kojeg finansira Evropska unija u vrijednosti od 15 miliona eura, a realiziraju ga GIZ, UNDP i MOR.

Općina Travnik, Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH, Služba za zapošljavanje SBK/KSB, Centar za edukaciju mladih Travnik, Sveučilište/Univerzitet “Vitez” i Nobil d.o.o. Nova Bila realiziraju projekt TREIN – Mreža poduzetništva i inovacija Travnik koji se provodi u okviru EU4Business programa i čijom realizacijom se očekuje unaprjeđenje kapaciteta najmanje 100 osoba za poslovno planiranje kao i 20 funkcionalnih novoregistriranih biznisa. 

Pravo na učešće u programu podrške razvoja poslovnih ideja imaju punoljetne osobe do 35 godina starosti koje žele pokrenuti vlastiti biznis na teritoriji općine Travnik uz finansijsku i savjetodavnu podršku BeeZone biznis inkubatora ili novoregistrirani biznisi na teritoriji općine Travnik, koji su registrirani u toku 2020. godine, a čiji je rani stadij razvoja ugrožen pandemijom COVID-19.

Integralni oglas u PDF formatu dostupan je ovdje.


Više informacija o projektu “TREIN – Mreža poduzetništva i inovacija Travnik” možete vidjeti na slijedećem linku